Tanulj meg küzdeni!!

A 18. születésnapnak az önfeledt ünneplésről kellene szólnia....hát nekem nem erről szólt...Blogommal szeretnék segíteni mindazoknak akik tudják mi az hogy RÁK!!

Friss topikok

  • anda19+1: @Piják: Vigasztalódást kívánunk a családnak...és erőt!!! (2011.05.12. 19:10) TromboCica
  • anda19+1: Hogy vagy??? be-benézünk, de semmi hír... (2011.01.31. 19:24) Új év, új kezdet
  • goldenconnie: Minden rákos betegnek !!!!!!!!!!!!!!!! Azonnal ismerkedjetek meg Germanisce Neue Medizin-nel !!! ... (2011.01.07. 15:20) emberek
  • anda19+1: A q....... életbe! (2010.11.05. 19:01) megtörve
  • anda19+1: Szia! www.youtube.com/watch?v=X3hZ_PQRxmk&feature=related még úgy 70-80 évre való újat látni fox... (2010.10.10. 19:09) egyedül

Linkblog

hiány

2010.02.02. 19:59 | Atina Luro | 1 komment

Hiányzik B.L....Lassan már úgy érzem, hogy nem érzem:D...Szóval, hogy már alig emlékszem milyen volt rajta lovagolni:((....Eszméletlenül vágyom rá, hogy újra rá ülhessek, persze bennem van a félsz, mert hát már lassan 2,5 éve nem ültem rajta, de ami a legnagyobb baj h. rendszeresen más sem. Így bennem van az, h. ha majd egyszer ráülhetek akkor hogyan fogom tudni irányitani, hiszen még annyira nem erősödött meg a kezem, hogy teljes erőmből vissza tudjam fogni. Azonban mindezek ellenére....nagyon várom azt  a napot!! és azt hogy újra lovagolhassak.

Ez egy olyan dolog amit szerintem csak az ért meg aki lovagolt már életében, és volt szerencsélye "meg ízlelni". A kapcsolat ami ló és lovasa között alakul ki az szavakkal nem kimondható. Na ez ami most köztünk nincs. Egyrészt mert alig láttom, másrészt amikor láthatnám akkor is alig és csak pár percet vagyunk együtt. Egy szó mint száz, így nem az igazi.

A mai kis irományom zárásaként ezzel búcsúzom:

"Az általunk rabságra ítélt lényt rövid időre kiszabadítva s ezáltal magamat is megszabadítva az emberek anyagias, számító, önző világától, messze minden zajtól és keserűségtől, amit az emberi lét von maga után, lóháton érzem, otthon vagyok."


A bejegyzés trackback címe:

https://rakoslany18.blog.hu/api/trackback/id/tr601723642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

waterbear 2010.02.08. 10:07:46

A tegnapi nap délutánján jutottam az alábbi információhoz, melyet szeretnék megosztani Veletek, hogy erőt, reményt adjak egy emberfeletti küzdelemhez, annak akit érint.

Sajnos szinte mindenkinek van a családjában, vagy az ismeretségi körében daganatos betegségben szenvedő, segítsetek nekik eljuttatni ezt az információt!

2010.március 21-21-én Münchenben egy cég új, hatásos rákellenes készítményt hoz forgalomba.
Egyenlőre annyit lehet tudni erről a készítményről, hogy csak természetes anyagokat tartalmaz, és százszoros dózisban tartalmazza a rák ellenes hatóanyagot az eddigi bármilyen készítményekhez képest.

Orvosilag bevizsgált, Svájcban, Németországban, Ausztriában, Olaszországban, Szlovákiában, Romániában ,Ukrajnában és Magyarországon is engedélyeztetett készítményről van szó, mely a promóció után válik hozzáférhetővé az a fenti országokban.
Én személy szerint ott leszek a készítmény első 2010.03.21-i promócióján, és szívesen megosztom az információkat azzal akit ez érdekel.

Ha többet szeretnél megtudni erről a készítményről, kérlek regisztrálj be az alábbi linken, és 03.23-án a regisztráltakat email-ben tájékoztatom a készítményről, a magyarországi beszerzési lehetőségeiről, és az összes adatáról, amihez a promóción hozzájutok.

A regisztrációs link: www.webstar.biz/mobilepreregister/?license=INTE-7248-877E&contact=545470

Addig kitartást, jobbulást és mielőbbi meleg tavaszt kívánok mindenkinek, János
süti beállítások módosítása